0 kr

Spalock

Vi har många spabadslock på lager, vi mått bestället även till ditt bad vid behov. 
Några märken vi har spalock till är: Calspas, Catalina spas, HotSpring, Hydropool, Jacuzzi, La spas, Sundance spas och Sunrise spas.
 
Maila din storlek för prisinformation!
info@crystalbad.se
 

Bästa kvalitén samt livslängd på spalock

De är inte lätt att vara spalock

Ditt spalock utsätts för stora påfrestningar både sommar som vinter, snö, regn, vind och stark sol. Därför är de viktigt med god kvalité för att öka lockets livslängd. Med längst erfarenhet i branschen har vi har tagit fram spalock med bästa kvalité och lämnar 2 års garanti. 

Spara mer med ett bra spalock

Ett bra spalock är det viktigaste för en låg driftskostnad. När vintern är som kallast krävs ett bra lock som inte släpper ut någon värme. Våra lock har den bästa isoleringen även i delningen av locket med en stor och två små kuddar.


Tjocklek och hållbarhet

Våra spalock är upp till 12cm tjocka i mitten och 9cm i kanten för att vatten lätt ska kunna rinna av. Locken till spabaden är förstärkta vid mittensektionen med två U-balkar i galvaniserat stål för bättre hållbarhet. De klarar av att bära en vikt av 25kg/m2. Väljer man vårt tillval ”Premium Extra” klarar locket stora snölaster samt att man kan stå på det. Det man gör är att man lägger i en special glasfiberskiva på lockets insida så att det klarar att bära tyngre vikter. Ett perfekt skydd för ditt spabad.


Fuktspärrar

För att hålla fukten borta på bästa sätt används en unik aluminiumbeklädnad som vakuumsugs och varmsvetsas. Denna teknik är den bästa som nu finns på marknaden när de gäller spalock.


Slitstarkt & barnsäkert spalock

Spalockets utsida görs i Crystalas unika marinvinyl kvalité. Ett slitstarkt material som är extra UV-resistent och har mögelskydd. Spalocken har fyra stroppar med lås på för att kunna försegla locket så att det inte ska kunna blåsa av och vara barnsäkert.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.