0 kr

Spalock

Vi har många spalock på lager, vi mått bestället även till ditt bad vid behov. 
Några märken vi har lock till är: Calspas, Catalina spas, HotSpring, Hydropool, Jacuzzi, La spas, Sundance spas och Sunrise spas.
 
Maila din storlek för prisinformation!
info@crystalbad.se
 

Bästa kvalitén samt livslängd 

De är inte lätt att vara lock

Ditt spalock utsätts för stora påfrestningar både sommar som vinter, snö, regn, vind och stark sol. Därför är de viktigt med god kvalité för att öka spalockets livslängd. Med längst erfarenhet i branschen har vi har tagit fram spalock med bästa kvalité och lämnar 2 års garanti. 

Spara mer med ett bra spalock

Ett bra lock är det viktigaste för en låg driftskostnad. När vintern är som kallast krävs ett bra lock som inte släpper ut någon värme. Våra lock har den bästa isoleringen även i delningen av locket med en stor och två små kuddar.


Tjocklek och hållbarhet

Våra spalock är upp till 15cm tjocka i mitten och 11cm i kanten för att vatten lätt ska kunna rinna av. Spalocken är förstärkta vid mittensektionen med två U-balkar i galvaniserat stål för bättre hållbarhet. Spalocket klarar av att bära en vikt av 25kg/m2. Väljer man vårt tillval ”Premium Extra” klarar locket stora snölaster samt att man kan stå på locket. De man gör är att man läger i en special glasfiberskiva på lockets insida så att det klarar att bära tyngre vikter.


Fuktspärrar

För att hålla fukten borta på bästa sätt används en unik aluminiumbeklädnad som vakuumsugs och varmsvetsas. Denna teknik är den bästa som nu finns på marknaden när de gäller spalock.


Fodral

Spalockets utsida görs i Crystalas unika marinvinyl kvalité. Ett slitstarkt material som är extra UV-resistent och har mögelskydd. Spalocken har fyra stroppar med lås på för att kunna försegla locket så att det inte ska kunna blåsa av och vara barn säkert.


För mer information eller för att hitta rätt lock TRYCK HÄR!

WEBBSHOP

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.