0 kr

Kemikalier

Kemikalier till badkar, pool & spabad

Hos Crystal Bad & Spa hittar du allt för rengöring, klorering, desinfektion, algbekämpning och PH-reglering. Rensa ditt badkar, din pool och spa från hudavlagringar och sminkrester eller lös upp kalk och fett för gnistrande klart badvatten. Gör din badupplevelse extra behaglig med kemikalier som håller bakterier och smuts borta. Här hittar du badkarskemikalier samt pool- och spabad kemikalier.

Skinande rent med pool & spakemikalier

Pool eller spabad kemikalier håller din pool och ditt spabad skinande rent och fräscht. Fräscha upp din pool eller spabad genom att förvandla grått och grumligt vatten till rent och kristallklart! När vi levererar ditt spabad ingår alla spakemikalier & rengöringsmedel som du behöver för maximal vattenkvalitet till din pool eller ditt spa. 

Startpaket med spabad kemikalier

Hygien och rätt kemisk balans i ditt spabad är högsta prioritet. Vi har olika startpaket med spabad kemikalier som du behöver för att ta hand om ditt spabad och hålla vattnet rent och fräscht. Spakemikalier skyddar inte bara ditt spabad eller badkar utan även dig som badar från smuts och skadliga bakterier.

Klor eller klorfria kemikalier till badet

Klor är idag enkelt att hantera och det tar bara ett par minuter efter det att kloret tillsätts till det att du kan bada. Det finns även klorfria spakemikalier som håller ditt spabad, badkar eller pool rent och fint om du hellre använder det. Vi har även rengöringskemikalier för att tvätta och ta hand om ditt spalock.

Dofter till ditt spabad

Varför inte lägga till lite dofter till ditt spabad eller bubbelpool? Liquid Pearl påverkar inte andra kemikalier och berikar din spaupplevelse med olika dofter och på köpet får du en mjuk, skön och härlig hud.

För mer information om badkarskemikalier och kemikalier till spabad, bubbelbad och pool kontakta oss på Crystal Bad & Spa för personlig rådgivning.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.