0 kr

Pool kemikalier

Härligt poolvatten med poolkemikalier

För att utomhuspoolen ska vara ren och fräsch att bada i rekommenderar vi att du använder poolkemikalier från våra utvalda leverantörer. En pool behöver kemikaler för att vara hygienisk och för att hålla vattnet fritt från ohälsosamma bakterier. I de flesta fall tillsätter man klorbaserade produkter. Vi har ett stort utbud av olika sorters poolkemikalier som bekämpar bakterier och alger, och som balanserar och reglerar vattnet för att hålla poolen fräsch och ren.

Maximal vattenkvalitet

Poolkemikalier håller vattnet i din pool skinande rent och fräscht! Här hittar du alla rengöringsmedel och poolkemikalier som som du behöver för maximal vattenkvalitet till din pool eller spabad. Vi har klorprodukter från Saniklar i alla dess former som chockklor, veckoklor, klorpuckar & tabletter med mera. Här finns även flytande poolkemikalier som flockmedel, Clear water, Antiklor och Sandfilter cleaner. Hitta rätt balans med olika teststickor eller pooltestare och justera PH-värdet med PH Plus eller PH Minus.

Klor eller klorfria poolkemikalier

Hygien och rätt kemisk balans i din pool är högsta prioritet. Här hittar du både klor och klorfira poolkemikalier som du behöver för att ta hand om din pool och hålla vattnet rent och fräscht. Kemikalier skyddar inte bara din pool utan även dig som badar från smuts och skadliga bakterier. Klor är idag enkelt att hantera och det tar bara ett par minuter efter det att kloret tillsätts till det att du kan bada. Det finns även klorfria poolkemikalier från Baquacil som håller din pool ren och fin om du hellre föredrar det.

För mer information om poolkemikalier kontakta oss på Crystal Bad & Spa för personlig rådgivning.

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.