0 kr

Tillval

Lampor

LED belysning, reglerbar färg med on/off-knapp

Vi använder oss av en spabads lampa som är avsedd till att fungera i vatten med hög tempratur och kemikalier (detta ska inte förväxlas med kromade badkarslampor). Linsen är 4,5’’ i diameter. Lampan är en LED-lampa för att vara så energisnål som möjligt. Lampan levereras med en av- och på-knapp. Via knappen kan du även välja vilken färg du vill ha på lampskenet, du kan välja upp till 8 stycken färger. Det går även att reglera så du växlar mellan alla 8 färger i en behaglig tidsföljd.

LED belysning runt kanten, reglerbara färg

När du väljer LED belysning runt kanten får du allt som ingår i LED belysning (beskrivning ovanför) Det som tillkommer är 16 stycken små LED-lampor som monteras vid vattenlinjen. Linsen är 1 cm och den har en lins som är avsedd till att användas i vatten med hög tempratur och kemikalier.

 

Massage och bubbelsystem

Massage 7 eller 14 jets

Du väljer ett massagesystem med 7 eller 14 jets. Jetsen är av typen ”jacuzzimassage”, vilket innebär vattenmassage med luftinblandning. Jetsen är 2’’ och 3’’ stora och är tillverkade i snygg design av funktionell plast och rostfritt stål. Alla jets har individuellt reglerbart massagetryck. De är roterande för att ge en behaglig massage. Pump: Baloba pump på 1.5HK, 1,5HK ger dig ett vattentryck på 34m3/h.  

Bubbelsystem

I bubbelsystemet får man 8 stycken rostfria bubbelmunstycken Vi använder oss av den senaste generationen av luftpumpar. Pumpen är på 750kW var av 250W är eluppvärmning vilket gör att det blir en bra tryck i vart och ett av munstyckena och att det inte blir kallt lika fort när du har på pumpen.

 

Lock och isolering

DLX lock

DLX locket är ett mycket bra isolerat lock. Samma typ av lock som används till spabad. Locket är 11cm tjockt och är av mycket hög kvalité. Lockets insida är aliminiumförstärkt för bästa isolering och hållbarhet. Lockets utsida är inklätt i vinyl med en mörkgrå färg av högsta kvalité. Locket har även en liten kjol som skyddar mot att vind och smuts att kommer in i badet. Locket kommer med fyra plastspännen som är låsbara, för att förhindra att barn och ovälkomna gäster inte ska kunna kliva i badet.

Isolering

På badtunna 1500 och badtunna XXL8 isolarar vi badtunnan med ett polyuretanskum som sprutas på tunnan. Skummet sprutas på hela baksidan badtunnan och är 5cm+/- tjockt.

På badtunna 1200 och 1700 kommer isoleringen i cellplast block och byggs ihop som lego mycket lätt 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.