Tillval


 

Tillval

Lampor

LED-belysning, reglerbar färg med on/off-knapp.

Vi använder oss av en spalampa som är avsedd att fungera i vatten med hög tempratur och kemikalier (detta ska inte förväxlas med kromade badkarslampor). Linsen är 4,5’’ i diameter. Lampan är en LED-lampa för att vara så energisnål som möjligt. Lampan levereras med en av- och påknapp. Via knappen kan du även välja vilken färg du vill ha på lampskenet, du kan välja upp till 8 färger. Det går även att reglera så du växlar mellan alla 8 färger i en behaglig tidsföljd.


LED-belysning runt kanten, reglerbar färg

När du väljer LED-belysning runt kanten får du allt som ingår i LED-belysningen (beskrivning ovanför). Dessutom tillkommer 8 stycken små LED-lampor som monteras vid vattenlinjen. Linsen är 1 cm och är avsedd att användas i vatten med hög tempratur och kemikalier.


Massage- och bubbelsystem

Massage, 7 eller 14 jets

Du väljer ett massagesystem med 7 eller 14 jets. Jetsen är av typen ”jacuzzimassage”, vilket innebär vattenmassage med luftinblandning. Jetsen är 3’’ stora och är tillverkade i snygg design av funktionell plast och rostfritt stål. Alla jets har individuellt reglerbart massagetryck . De är roterande för att ge en behaglig massage. Pump: Balboa pump på 1.5HK, vilket ger dig ett vattentryck på 34m3/h.  

     


 

 

Bubbelsystem

I bubbelsystemet får man 8 stycken rostfria bubbelmunstycken. Dessa munstycken har en storlek på 3 cm i diameter med 8 st små hål i. Vi använder oss av den senaste generationen av luftpumpar. Pumpen är på 700kW, vilket gör att det blir ett bra tryck i vart och ett av munstyckena.


Lock och isolering

Standardlock

Standardlocket är gjort av 3 cm tjock kanalplast. Runt kanalplasten sitter en gummilist som skyddar badtunnans kant. Kanalplasten är förstärkt på undersidan så att locket tål lite vikt, till exempel snö. Locket spänner du enkelt fast med fyra gummistroppar.


DLX lock

 DLX-locket är ett mycket väl isolerat lock, samma typ av lock som används till spabad. Locket är 11cm tjockt och av mycket hög kvalitet. Det är inklätt i vinyl med en mörkgrå färg. Locket har även en liten kjol som skyddar mot att vind och smuts kommer in i badet. Locket kommer med fyra plastspännen som är låsbara, för att förhindra att barn och ovälkomna gäster tar sig in i badet.


Isolering

Isoleringen är ett polyuretanskum som sprutas på tunnan. Skummet sprutas runt hela badtunnan och är 5cm+/- tjockt.